Gasili smo gospodarski objekt

Gasili smo gospodarski objekt

V nedeljo 21.10.2018 ob 9:08 je prišlo do začetnega požara na delovnem stroju (traktorju) zaradi pregretega motorja na kmetiji Vinarnik - Jurič. Lastnik je začetni požar opazil in ga poskušal pogasiti z ročnim gasilnim aparatom. Ker je bil pri tem neuspešen se je  požar razširil na celoten stroj in začel ogrožati leseni strop. Lastnik zaradi gostega dima ni našel izhoda in ni mogel zapustiti objekta. Medtem je lastnica poklicala na 112 zaradi požara in ene pogrešane osebe.

Ob 9:15  je bial aktivirana gasilska enota PGD Turiška vas. Po prejemu informacije, da gre za večji gospodarski objekt in da je v objektu ujeta oseba, vodja intervencije zahteva aktiviranje gasilskih enot srednjega sektorja PGD Golavabuka, PGD Šmartno pri Slovenj Gradcu in PGD Legen, zaradi možnosti hitre razširitve požara.

Šlo je le za vajo na kateri so gasilske enote izpilile svoje znanje za boljšo posredovanje ob morebitnih intervencijah.

 

 

  

Dodaj komentar

Vremenska napoved

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Najem dvorane gasilskega doma

Kontakt za najem dvorane:
JAKA BRICMAN
Gospodar in orodjar PGD Turiška vas
041264240
jaka.bricman@gmail.com 

 

Facebook

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Youtube

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Dogodki na Koroškem

SPIN RSS
  • NESREČE V PROMETU (20.11.2018 00:02)
    Nesreče v cestnem prometu - prometne nesreče
    Ob 23.11 sta na Celjski cesti v Slovenj Gradcu trčili osebni vozili. Posredovali so gasilci PGD Slovenj Gradec, ki so zavarovali mesto nesreče in na vozilih odklopili akumulatorja. Tri lažje poškodovane osebe so reševalci ZRCK Ravne na Koroškem prepeljali v splošno bolnišnico Slovenj Gradec.