PGD Turiška vas - Pristopna izjava

Pridruži se nam in postani član Prostovoljnega gasilskega društva Turiška vas.

 • pionir od 7. do 11. leta starosti
 • mladinec od 12. do 16. leta starosti
 • gasilec pripravnik je član prostovoljnega gasilskega društva, ko dopolni starost najmanj 16 let in ima opravljen tečaj za gasilskega pripravnika
 • operativni gasilec opravlja operativne naloge v gasilstvu, je strokovno usposobljen za gašenje in reševanje ter ima opravljen predpisan izpit za operativnega gasilca, ima opravljen preizkus psihofizičnih sposobnosti in je zdravstveno sposoben za opravljanje gasilske službe
 • veteran po dopolnjenem 63. letu starosti (moški), oziroma 55. letu (ženske)
 • podporni član

 

Sprintaj pristopno izjavo, jo izpolni in nam jo prinesi 

 • Tehnična in druga pomoč 20. 09. 2019 07:30
  Ob 7.30 se je nadaljevala iskalna akcija pogrešane osebe na območju Javorja, občina Črna na Koroškem. Poleg policistov, gorskih reševalcev GRS Koroške in GRS Celje, gasilcev PGD Črna na Koroškem, lovcev LD Pogorevc iz Črne na Koroškem, je sodelovala tudi enota za iskanje pogrešanih oseb pri Kinološki zvezi Slovenije - enota reševalnih psov. Pogrešanega so, mrtvega, našli na težko dostopnem terenu, zato so ga reševalci GRS Koroške prenesli do kraja, kjer so ga prevzele pristojne službe.
 • Tehnična in druga pomoč 19. 09. 2019 15:27
  Ob 15.30 se je na območju Javorja, občina Črna na Koroškem, pričela iskalna akcija pogrešane osebe. Pri iskanju so sodelovali policija, GRS Koroške in gasilci PGD Črna. Osebe do noči niso našli, zato bodo iskanje nadaljevali 20. 9. 2019.

gzmd logo

Gasilci iz Turiške vasi poleg zaščitne in gasilske opreme na intervencijah, uporabljamo tudi piškotke, ki so namenjeni boljšemu delovanju te spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska izboljšujemo spletno stran. Z uporabo te spletne strani soglašate z uporabo piškotkov.
Podrobnosti Strinjam se Ne strinjam se