PGD Turiška vas - Donirajte del dohodnine

Vsak, ki v Sloveniji plačuje dohodnino,

lahko do 0,5 % svoje dohodnine nameni nevladnim organizacijam.

 

Takšna donacija te nič ne stane, saj gre teh pol odstotka sicer v proračun.

 

V obrazec na tej strani lahko vpišete svoje podatke, kliknete na "prenesi PDF" obrazec natisnete in ga daste enemu od naših članov ali pa ga pošljete na navedeni finančni urad.

Hvala, ker podpirate gasilce.

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

  • Požar, eksplozija 12. 12. 2019 20:46
    Ob 20.50 je v naselju Gortina v občini Muta zagorelo osebno vozilo. Posredovali so gasilci PGD Muta. Zavarovali so kraj dogodka, požar pogasili, odklopili akumulator ter vozilo pomagali odstraniti s cestišča.
  • Prometna nesreča 12. 12. 2019 16:55
    Ob 16.55 sta na Celjski cesti v Slovenj Gradcu trčili osebni vozili. Posredovali so gasilci PGD Slovenj Gradec, ki so zavarovali kraj dogodka ter odklopili akumulatorja na vozilih. Eno poškodovano osebo so rešili iz vozila ter jo predali reševalcem ZRCK Ravne na Koroškem, ki so jo nato prepeljali v SB Slovenj Gradec.

gzmd logo

Gasilci iz Turiške vasi poleg zaščitne in gasilske opreme na intervencijah, uporabljamo tudi piškotke, ki so namenjeni boljšemu delovanju te spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska izboljšujemo spletno stran. Z uporabo te spletne strani soglašate z uporabo piškotkov.