PGD Turiška vas - Zavarovanje pristanka in vzleta helikopterja 2019/6

Zavarovanje pristanka in vzleta helikopterja 2019/6

Ob 17.07 je posredoval helikopter SV z ekipo HNMP Maribor v naselju Mislinjska dobrava, v občini Slovenj Gradec, kjer so od reševalcev ZRCK- enote NMP Slovenj Gradec prevzeli poškodovano osebo ter jo prepeljali v nadaljnje zdravljenje v UKC Maribor. Za zavarovanje in razsvetlitev okolice pristanka helikopterja smo poskrbeli gasilci PGD Turiška vas. 

 

Intervencija2019 6 helikopter

Vreme

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Operativno območje

Operativno območje PGD Turiška vas topografska karta

Najem dvorane

Novice Gasilske zveze Slovenije

  • Požar, eksplozija 12. 12. 2019 20:46
    Ob 20.50 je v naselju Gortina v občini Muta zagorelo osebno vozilo. Posredovali so gasilci PGD Muta. Zavarovali so kraj dogodka, požar pogasili, odklopili akumulator ter vozilo pomagali odstraniti s cestišča.
  • Prometna nesreča 12. 12. 2019 16:55
    Ob 16.55 sta na Celjski cesti v Slovenj Gradcu trčili osebni vozili. Posredovali so gasilci PGD Slovenj Gradec, ki so zavarovali kraj dogodka ter odklopili akumulatorja na vozilih. Eno poškodovano osebo so rešili iz vozila ter jo predali reševalcem ZRCK Ravne na Koroškem, ki so jo nato prepeljali v SB Slovenj Gradec.

gzmd logo

Gasilci iz Turiške vasi poleg zaščitne in gasilske opreme na intervencijah, uporabljamo tudi piškotke, ki so namenjeni boljšemu delovanju te spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska izboljšujemo spletno stran. Z uporabo te spletne strani soglašate z uporabo piškotkov.