PGD Turiška vas - Imamo 11 novih višjih gasilcev

Imamo 11 novih višjih gasilcev

Danes so na regijskem poligonu v Radljah ob Dravi izvedli zaključno preverjanje za tečajnike tečaja za višjega gasilca. Izmed 30 tečajnikov je tečaj uspešno opravilo tudi 11 naših operativk in operativcev in si s tem pridobilo čin višji gasilec.

 

Natalija, Janja, Monika, Tamara, Helena, Jaka, David, Matjaž, Luka, Žan in Timi hvala za vaš trud in čas. Čestitke v imenu operative.

tecajniki visji gasilec

Vreme

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Operativno območje

Operativno območje PGD Turiška vas topografska karta

Najem dvorane

Novice Gasilske zveze Slovenije

  • Onesnaženje, nesreče z nevarnimi snovmi 17. 10. 2019 14:24
    Ob 14.24 je na lokalni cesti v naselju Sele, občina Slovenj Gradec, voznik z osebnim vozilom zapeljal na kamen in poškodoval spodnji pokrov motorja. Iz vozila je pričelo iztekati motorno olje. Gasilci PGD Slovenj Gradec so oljni madež nevtralizirali in cestišče počistili.
  • Tehnična in druga pomoč 16. 10. 2019 07:50
    Ob 7.50 se je na podstrešju stanovanje hiše na Pernicah v občini Muta poškodovala oseba. Posredovali so gasilci PGD Muta, ki so pomagali reševalcem ZRCK Ravne na Koroškem pri prenosu poškodovane osebe do reševalnega vozila.

gzmd logo

Gasilci iz Turiške vasi poleg zaščitne in gasilske opreme na intervencijah, uporabljamo tudi piškotke, ki so namenjeni boljšemu delovanju te spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska izboljšujemo spletno stran. Z uporabo te spletne strani soglašate z uporabo piškotkov.
Podrobnosti Strinjam se Ne strinjam se