PGD Turiška vas - Imamo 11 novih višjih gasilcev

Imamo 11 novih višjih gasilcev

Danes so na regijskem poligonu v Radljah ob Dravi izvedli zaključno preverjanje za tečajnike tečaja za višjega gasilca. Izmed 30 tečajnikov je tečaj uspešno opravilo tudi 11 naših operativk in operativcev in si s tem pridobilo čin višji gasilec.

 

Natalija, Janja, Monika, Tamara, Helena, Jaka, David, Matjaž, Luka, Žan in Timi hvala za vaš trud in čas. Čestitke v imenu operative.

tecajniki visji gasilec

Vreme

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Operativno območje

Operativno območje PGD Turiška vas topografska karta

Najem dvorane

Cenik najema dvorane gasilskega doma

Novice Gasilske zveze Slovenije

  • Tehnična in druga pomoč 7. 07. 2020 21:18
    Ob 21.18 so na Javorniku v občini Ravne na Koroškem gasilci KGZ Ravne na Koroškem s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja, v katerem se je nahajala onemogla oseba in pomagali pri prenosu osebe do reševalnega vozila. Reševalci ZRCK Ravne na Koroškem so osebo prepeljali v SB Slovenj Gradec.

gzmd logo

Gasilci iz Turiške vasi poleg zaščitne in gasilske opreme na intervencijah, uporabljamo tudi piškotke, ki so namenjeni boljšemu delovanju te spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska izboljšujemo spletno stran. Z uporabo te spletne strani soglašate z uporabo piškotkov.