PGD Turiška vas - Bodoči višji gasilci v Pekrah

Bodoči višji gasilci v Pekrah

Naši tečajniki za višjega gasilca so ta vikend praktično nadgrajevali svoje znanje na praktičnih vajah z izolirnim dihalnim aparatom v Pekrah.

Natalija, Janja, Tamara, Monika, Helena, Jaka, David, Žan, Luka, Matjaž in Timi želimo vam, da uspešno dokončate tečaj in tako pripomorete  k višji operativni sposobnosti naše enote.

Hvala vam, ker žrtvujete vaš prosti čas za dobro ljudi.

prakticne vaje IDA visji gasilec

Vreme

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Operativno območje

Operativno območje PGD Turiška vas topografska karta

Najem dvorane

Novice Gasilske zveze Slovenije

  • Tehnična in druga pomoč 20. 09. 2019 07:30
    Ob 7.30 se je nadaljevala iskalna akcija pogrešane osebe na območju Javorja, občina Črna na Koroškem. Poleg policistov, gorskih reševalcev GRS Koroške in GRS Celje, gasilcev PGD Črna na Koroškem, lovcev LD Pogorevc iz Črne na Koroškem, je sodelovala tudi enota za iskanje pogrešanih oseb pri Kinološki zvezi Slovenije - enota reševalnih psov. Pogrešanega so, mrtvega, našli na težko dostopnem terenu, zato so ga reševalci GRS Koroške prenesli do kraja, kjer so ga prevzele pristojne službe.
  • Tehnična in druga pomoč 19. 09. 2019 15:27
    Ob 15.30 se je na območju Javorja, občina Črna na Koroškem, pričela iskalna akcija pogrešane osebe. Pri iskanju so sodelovali policija, GRS Koroške in gasilci PGD Črna. Osebe do noči niso našli, zato bodo iskanje nadaljevali 20. 9. 2019.

gzmd logo

Gasilci iz Turiške vasi poleg zaščitne in gasilske opreme na intervencijah, uporabljamo tudi piškotke, ki so namenjeni boljšemu delovanju te spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska izboljšujemo spletno stran. Z uporabo te spletne strani soglašate z uporabo piškotkov.
Podrobnosti Strinjam se Ne strinjam se